Mijn naam is Bart-Jan van Hoek, geboren in Twente en sinds 1999 woonachtig in Noordwijk aan de mooie Koningin Astridboulevard. In het dagelijks leven ben ik teamleider Vastgoed bij een groot internationaal beursgenoteerd bedrijf, o.a. bekend van de GAMMA en KARWEI bouwmarkten. Daarnaast ben ik 10 jaar actief geweest binnen de politiek van Noordwijk waaronder enkele jaren als lid van de Gemeenteraad. Ontspanning haal ik uit het 2 maal per week hardlopen langs het Noordwijkse strand, verder houd ik van wandelen en reizen.

In 2016 ben ik met de politiek gestopt aangezien ik het tijd vond voor iets geheel anders. Tijdens een bezoek aan sauna Elysium in Bleiswijk viel mijn oog op de opleiding tot Wellness Masseur. Na bezoek aan de voorlichtingsavond, ben ik in september 2016 daadwerkelijk begonnen met de gecertificeerde opleiding tot Wellness Masseur. De opleiding leidt op tot professioneel Wellness Masseur conform de eisen van het NGS (= Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs) en is een combinatie van theorie (o.a. anatomie en fysiologie) en praktijk (waaronder klassieke ontspanningsmassages, hot stone, Indiase hoofdmassage en aromatherapie). In juni 2017 heb ik het diploma behaald.

Sinds januari 2017 heb ik de beschikking over een praktijkruimte bij het Feel Good Center te Noordwijk aan de Offemweg 99. Inmiddels heb ik al een behoorlijke vaste klantenkring opgebouwd. Verder word ik regelmatig gevraagd als masseur tijdens grote evenementen. Zo heb ik massages verzorgd bij de Marikenloop in Nijmegen, tijdens het Hobie Cat Zeilevent in Noordwijk en de Como Run in Noordwijkerhout.

Ik vind het belangrijk de klant alle aandacht en tijd te geven, maar vooral ook rekening te houden met haar of zijn (spier)klachten en/of andere beperkingen. Ik probeer mijn behandelprogramma hier zo goed mogelijk op af te stemmen. Dat is ook een van de redenen dat ik geen massages korter dan één uur aanbied omdat ik die tijd minimaal nodig acht om de klant die aandacht te geven die ik wenselijk en noodzakelijk vind.

De komende tijd wil ik mijn klantenkring graag verder uitbouwen. Tevens wil ik mij verder gaan specialiseren door het volgen van aanvullende modules waarbij ik het geleerde gelijk in de praktijk kan toepassen.